KOTIKAMMIVAELLUKSIAKALASTUSTA
KIRKKOVENE

Uskonnollisuus on tärkeä osa ihmisyyttä. Se kuuluu ihmisluonnon syvimpiin kerroksiin. Taitaapa olla niin, että kaikilla ihmisillä on tarve jonkinlaiseen uskoon. Ateistillakin on oma uskonsa: hän uskoo, että Jumalaa ei ole. Sen hän nimenomaan uskoo, sillä sitä ei voi tietää eikä todistaa. Minä uskon Jumalaan. Se on nimenomaan uskoni, sillä Jumalaa en voi tietää enkä todistaa. Uskon, jotta ymmärtäisin.Pielisensuun kirkko

Minun kirkkoni.
Sinun perustasi on tukevasti kalliolla,
ja tornisi koskettaa taivasta.
Olet vaeltajan kiintopiste;
sinusta tarkistan suuntani.
Sinä olet levähdyspaikkani.
Sinä rohkaiset minua eteenpäin
ja kutsut kulkijaa kotiin.
3.3. 2005 Harry L. 

Kun kerran Herra meidän Jumalamme on niin kauniiksi luonut tämän katoavan valtakunnan, nimittäin taivaan ja maan ja kaiken, mitä niissä on, miten paljon kauniimmaksi hän tuleekaan tekemään tuon katoamattoman, ikuisen valtakunnan... Maa ja taivas tulevat uusiksi Jumalan armosta ja taidosta - kuten siihen aikaan, kun Aadam ja Eeva karkotettiin Paratiisista. Kristuksessa meillä kaikilla on iankaikkinen elämä. Tulee olemaan uusi taivas ja uusi maa, missä kukat, lehdet ja ruoho ovat niin kauniita, hupaisia ja ihania kuin smaragdi, ja kaikki  Jumalan luomat ovat kauniita. Jos meillä vaan on Jumalan armo, kaikki luontokappaleet hymyilevät meille.

Martti Luther - Pöytäpuheita


Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan.
   Herra ei anna sinun jalkasi horjua, väsymättä hän varjelee. Ei hän väsy, ei hän nuku, hän on Israelin turva. Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi, hän ei väisty viereltäsi. Päivällä ei aurinko vahingoita sinua eikä kuunvalo yöllä. Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojelee koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.

Psalmi  121

Kilpisjärvi

Tästä pääset Joensuun seurakuntayhtymän sivuilleEin Tag, der sagt dem andern:

Mein Leben sei ein Wandern,

zur grossen Ewigkeit.

O Ewigkeit, so schöne,

mein Herz an dich gewöhne!

Mein Heim ist nicht in dieser Zeit.

Gerhard TersteegenSiirry tästä alkusivulle -> -> -> -> -> 
KOTIKAMMIVAELLUKSIAKALASTUSTA